Mario Srdarev ing. ( CV )

Mario Srdarev ing, vlasnik branda Ormario
* 16 godina iskustva u savjetovanju i projektiranju namještaja / 1997-2013 /
* preko 4000 odrađenih projekata
* isto toliko zadovoljnih stranaka

Mario Srdarev ing. - osnovne informacije o karijeri i školovanju

1989. lipanj

Osnovna škola Otokar Keršovani, Zagreb

1993. lipanj

Strojarska tehnička škola, Konavoska 2, Zagreb; strojarski tehničar

2000. prosinac

Građevinski fakultet, Zagreb; inžinjer građevine VŠS

Akron - 1997. lipanj

Kao prvi djelatnik franšize slovenskog Akrona u Zagrebu započinjem karijeru. Konkurencije nema ni na vidiku. Razvijam se kroz izvrsne rezultate u prodaji , koordiniram proizvodnju i isporuku. Aktivno sudjelujem u razvoju branda i tržišta. Puno odgovornosti za mladog studenta.

Eduro - 2001. svibanj

Tvrtka Eduro još kratko vrijeme zastupa slovenski brand Akron. Vrše se finalne pripreme za otvaranje proizvodnog pogona u Hrvatskoj. Temelji za uspjeh su razvijeno poslovanje i bolji sustav klizanja (aluminij ). Početkom proizvodnje diplomiram na Građevinskom fakultetu. Vodim najveću poslovnicu, srednje i velike kupce, nabavu potrošnog materijala. Koordinator sam dostavljača i montera, educiram nove zaposlenike.

Kult kuhinje - 2005. ožujak

U Kult dolazim kako bih organizirao i unaprijedio poslovne procese te uveo novi strateški proizvod - ugradbeni ormar s kliznim vratima. Tada to nije bilo moguće sprovesti u djelo, no zahvaljujući kolegama iz Kulta naučio sam razmišljati i kao „kuhinjar“.

Indeco dizajn - 2005. listopad

Nakon Kulta angažira me moj bivši kolega iz Edura, zastupnik renomiranog proizvođača sustava klizanja - Indeco. Moje znanje i iskustvo nailaze na plodno tlo. Objedinjujemo i nudimo 2 glavna strateška proizvoda : ugradbeni ormar s kliznim vratima i kuhinju. Imam apsolutnu slobodu po pitanjima razvoja maloprodaje, marketinga, ljudskog potencijala i financija. U kratkom roku Indeco dizajn modificiram u vrsnog proizvođača. Franšizu krajem 2006. zamjenjuje proizvođač Bonus Optimus.

Bonus Optimus - 2006. studeni

Brand ima jak zalet. U kratkom roku uz par kvalitetnih strateških poteza selimo u veći prostor u prizemlju centra Solidum. Vodim financije, prodaju i proizvodnju, ključne kupce, selektiram i educiram novo osoblje. Otvaramo 2 nove poslovnice u Zagrebu a tvrtka broji preko 30 zaposlenih ljudi. Nažalost, ekonomska kriza nadolazi. Vrijeme je za Ormario.

ORMARIO - 2009. prosinac

Nova era ugradbenih ormara – pokrećem vlastiti brand Ormario.
Započinjem poslovanje s informativnom web stranicom.
Odrađujem savjetovanje, projektiranje, mjerenje, koordinaciju, marketing i “customer care”.
Ostale djelatnosti funkcioniraju na sistemu usvojenog u zapadnim zemljama dugi niz godina „outsourcing“.
Angažiram vanjske stručnjake, kolege koji su se pokazali najboljim kroz duge godine suradnje, na područjima tehnološke razrade, proizvodnje, dostave i montaže.
Ormario ih povezuje kako bi konačna karika tog lanca bila zadovoljan klijent.
Kolovoz 2010. - otvaram Ormario showroom u Zagrebu.
Veljača 2013. – nova web stranica ( da preko neta lakše prepoznate pravog poslovnog partnera )

Mario Srdarev ing.
U Zagrebu, 14/02/2013.