zadovoljne stranke

Drago nam je da i na ovaj način možemo izraziti svoje oduševljenje s tvrtkom Ormario. Pristupili su jako profesionalno, a ujedno i prijateljski, od samog dogovora pa do montaže. Ljubaznost i temeljitost nas je privukla da poslujemo s Vama i to se isplatilo, jer je naš ormar savršen, točno onako kako smo zamislili, prostor je maksimalno iskorišten, a ogledalo nam je proširilo mali stančić. Hvala još jednom na svemu - Ormario rado preporučujem!
Danijela i Ante Babić

Vise smo nego zadovoljni uslugama tvrtke Ormario. Od idejnih prijedloga, mogucnosti odabira fronti, roka realizacije, kontinuirane komunikacije s klijentima, precizne i detaljne montaze, svaki korak nase suradnje odradjen je na visoko profesionalnom nivou. U konacnici više nego realan omjer zaista visoke kvalitete proizvoda i cijene.
Tea i Tomislav Rukavina

Uživam u svom pregrađenom dnevnom boravku. Kliznim vratima smanjen je prevelik, hladan i depresivan prostor. Dobili smo posve novi izgled sobe koja je sada puno toplija i svjetlija. Uz Vašu pomoć svoju ideju sam provela u djelo! Dnevni boravak je dobio moderan izgled iznad svih očekivanja. Vrlo sam zadovoljna kvalitetom, dizajnom, brzinom i pedantnom montažom, te korektnom cijenom.
Dubravka Volić

Pozdrav (OR)Mario, … ova 2 ormara ..lacobel bijeli, pure white.. zakooon. Stvarno su super i ako ćemo ugurat još koji u naš stan, posao imaš. Preporuka za svakoga tko zaista želi kvalitetu ( za normalnu cijenu !! ). Hvala!
Kristina i Ivan Šuvar

Postovanje g. Mario, iza Vas i Vasih suradnika je jos jedan uspjesno obavljen zadatak! Nemamo prigovora, sve je zavrseno korektno i prije Vaseg roka. Cestitamo! Primjecujemo da se i tapetar dosta potrudio, cak stovise, mislimo da se toliko fokusirao na spajanje i slaganje amblema te nemoguce tapete da mu je ipak uspio promaknuti jedan "slaufic" zraka. No, Paula je toliko sretna i zadovoljna s dezenom konjica (a i bibliotekom) da takve sitnice uopce ne primjecuje, pa necemo onda niti mi. Matkov ormar se cini savrsenim! A monteri su Vam spretni, efikasni i uredni. Nadamo se da cete uspjeti i zadrzati takvu ekipu. Jos jednom zahvaljujemo na brizno i pedantno obavljenoj usluzi!
Sanja i Tonči Stipičević

Nakon što sam "izvisio" sa svojim dobavljačem odlučio sam raskinuti ugovor o izradi i montaži klizećeg ormara i počeo obilaziti trgovine radi kupovine gotovog proizvoda. Tada sam slučajno na internetu uočio reklamu koja me privukla te sam s velikim oprezom dogovorio sastanak i odlučio se ponovo riskirati....Ono što danas mogu reći su dvije stvari: 1. Na dan kada smo napravili dogovor definirali smo dan i sat montaže ormara. Na taj dan i sat montaža je bila izvršena. 2.Prije početka izrade ormara gotovo sam bio izmaltretiran upitima za detalje koje sam morao potvrditi. Danas znam da je to put da se izbjegnu svi nesporazumi. Toplo preporučujem!
Tonči Vladušić

Drago mi da ovim putem mogu izraziti svoje zadovoljstvo s tvrtkom Ormario. Sasvim slučajno sam naišla na njihovu web adresu, pogledala slike i odlučila se, iako sam malo bila skeptična zbog ranijih susreta sa svakakvim "majstorima". Oduševila me brzina realizacije projekta, savjeti koje sam dobila pri odabiru boja i dizajna. Posebno me razveselio monter, koji je imao sav potreban alat, koji je takvom preciznošću to sve radio i još k tome vrlo uredno. Što se tiče cijene, mislim da je uredu i da vrijedi svake lipe. Govoreći o namjestaju ovo je definitivno najbolja investicija, osim što mogu spremiti gomilu stvari još je i ukras u stanu. Jednom rječju prezadovoljna sam. Toplo preporučam Ormario.
Sandra Mihalić

Izuzeto sam zadovoljan suradnjom sa tvrtkom Ormario, koja mi je izvršila projektiranje, dobavu i ugradnju ugradbenog ormara. Pohvalio bih njihovu ljubaznost i profesionalnost, kvalitetu izvršenih radova i poštivanje rokova izrade. Imao sam posebne zahtjeve u pogledu hitnosti i krajnjeg roka izrade, koji je bio prilično kratak (s obzirom na termin dogovaranja suradnje). Sve je dogovoreno i ispoštovano od strane djelatnika tvrtke Ormario u potpunosti , a na moje zadovoljstvo. ZA PREPORUKU!!!
Berislav Njegovan

Ormar(i)om smo i više nego zadovoljni! Privukle su nas reference dotadašnjih stvarnih korisnika. Vrlo smo brzo dogovorili izgled ormara pri čemu je Mario jako pomogao savjetima iz svog bogatog iskustva (htjeli smo poseban prostor za TV u ormaru koji je izvrsno osmislio). Nakon definiranja detalja dogovorili smo krajnji datum montaže koji ne samo da je ispoštovan, nego je sve bilo gotovo i ranije od dogovorenog. Izuzetno smo zadovoljni uslugom, brzinom, profesionalnošću. Ormario je preporuka svima koji žele zaista visoku kvalitetu proizvoda i usluge.
Ana Lazić-Đumlija

Kao prvo ono što nas je odmah oduševilo je detaljna analiza projekta. Dakle, odmah smo čuli što se tu da i ne da napraviti i kako će sve dalje teći. Time nas je Mario upoznao s nama nepoznatim područjem pa smo onda pristajali i na preinake naše početne ideje u skladu sa mogućnostima. Nadalje, sve se odvilo prilično brzo i glatko - od ideje do realizacije. Ono što nam se isto sviđa je prijateljsko-profesionalni pristup i važnost koju ste pridali našem ormaru i nama kao strankama. Ukratko, dobili smo traženu kvalitetu (ormar nam se dobro drži još uvijek :-), a i izgled. Preporučili smo vas na dosta mjesta i ako budemo radili još kakav namještaj obratit ćemo Vam se s povjerenjem.
Silvija Grgurić

Naći majstora od povjerenja nije lako, to znamo i zato rado dijelimo naša iskustva. Od početka su dojmovi bili vrlo profesionalni: odgovor na svaki propušteni poziv, dostava skice kad je dogovoreno, savjeti iz pregolemog iskustva i na kraju montaža do savršenosti. Vrlo profesionalno i pouzdano. Najbolja preporuka je kad kažemo da i ćemo i za opremanje kupaonice i dnevnog boravka opet koristiti usluge Ormaria!
Nikolina Dizdar

Hvala za Vaše ideje, nekonvencionalne, kreativne a praktične konstrukcije, obavljene poslove, Vaš osobni angažman i vrijedne ruke vaših montera koji u jednom danu napraviše čuda. Također, da ne zaboravim i meštre od farbanje "ormarskog" zida, koje ste za mene pronašli. Ja još uvijek nisam "ušla" u ormar - nikako da se sastanem s vremenom, ali dok radim druge stvari mozak mi paralelno procesira .... pa sam već u "našem idućem poslu". Srdačan pozdrav i tople preporuke !
Antonija Žižak

Izuzetno sam zadovoljna cjelokupnom suradnjom s tvrtkom Ormario: od profesionalnog pristupa, kvalitete izvedbe, poštivani rok isporuke, cijene... Dizajnersko rjesenje koje je Mario predlozio, u potpunosti se uklopilo u moje zahtjeve za spavacu sobu. Osim sto je lijepo, daje dojam harmonije i smirenosti, bas kao sto bi to i trebalo biti u spavacoj sobi. Sasvim sigurno cu ga angazirati i za druge projekte.
Egli Ilić

Jako smo zadovoljni suradnjom sa djelatnicima i proizvodima tvrtke Ormario. Kad god ćemo za to imati priliku, preporučit ćemo Vas drugima. Znamo da će biti prezadovoljni Vašom uslugom. Mi smo naš ugradbeni ormar dobili u neočekivano kratkom roku, za dobru cijenu, monteri su sve dostavili i postavili u jedan dan. Prezadovoljni smo kvalitetom materijala i izvedbom, unutarnjim i vanjskim izgledom. Gosp. Mario je bio na raspolaganju za svaki najmanji upit. Savjetovati će Vas ako niste sigurni kako nešto napraviti. Vrlo profesionalno, detaljno isplanirano, kvalitetno i estetski vrlo lijepo. Evo gosp. Mario, bilo je to malo više od par rečenica, ali vjerujte mi pohvalim Vas barem jednom tjedno. Stvarno smo prezadovoljni i jedva čekam da počnemo uređivati dnevni boravak jer znamo da ćemo se obratiti Vama i da ćemo dobiti vrhunsku kvalitetu.
Marija & Mario Vrdoljak

Jako smo zadovoljni suradnjom sa djelatnicima i proizvodima tvrtke Ormario. Kad god ćemo za to imati priliku, preporučit ćemo Vas drugima. Znamo da će biti prezadovoljni Vašom uslugom. Mi smo naš ugradbeni ormar dobili u neočekivano kratkom roku, za dobru cijenu, monteri su sve dostavili i postavili u jedan dan. Prezadovoljni smo kvalitetom materijala i izvedbom, unutarnjim i vanjskim izgledom. Gosp. Mario je bio na raspolaganju za svaki najmanji upit. Savjetovati će Vas ako niste sigurni kako nešto napraviti. Vrlo profesionalno, detaljno isplanirano, kvalitetno i estetski vrlo lijepo. Evo gosp. Mario, bilo je to malo više od par rečenica, ali vjerujte mi pohvalim Vas barem jednom tjedno. Stvarno smo prezadovoljni i jedva čekam da počnemo uređivati dnevni boravak jer znamo da ćemo se obratiti Vama i da ćemo dobiti vrhunsku kvalitetu.
Marija & Mario Vrdoljak

Na gospodina Maria i Ormario naišao sam čisto slučajno (vjerojatno nisam prvi ) pretražujući internet. Trebam pošteno priznati da sam u početku bio vrlo sumnjičav jer sam imao vrlo loša iskustva sa razno raznim "meštrima". Međutim dolaskom u moj stan gospodin Mario predložio je rješenje koje sam prihvatio (treba naglasiti da nije bilo jednostavno ukombinirati plinsko brojilo koje napravljeno- Bože te sačuvaj, ali i zadovoljiti moje želje). Pustio sam ga da govori jer sam zaključio da poznaje "materiju". Usput da kažem i cijena je bila ( idemo to tako reći ) prihvatljiva. Ostalo je još samo da se dogovoreno i realizira-došao u dogovorenom roku(za razliku od dosta vucibatina koje se smatraju meštrima), poslao majstore koje su besprijekorno odradili svoj dio posla - BRZO, UREDNO I ČISTO, a i PO ZANATU što je još skoro najvažnije, tako da nije bilo potrebe za mojom intervencijom budući da sam odmah ocijenio da ljudi koje to radu poznaju svoj zanat a imaju i alat. Da zaključim - vrlo sam zadovoljan sa izvedbom zidnog ormara tako da zaista nisam imao nijedne primjedbe na kvalitetu ugrađenog materijala a ni na izvedbu radova. Ocjena 5, kad ja to kažem znači to zaista tako, jer samo me odličan rad može zadovoljiti. Takvog čovjeka možeš bez straha preporučiti drugima. Još jednom hvala i pozdrav iz Splita.
Marinko Domljanović

Posjedujemo velik broj knjiga, pa smo odlučili nabaviti police za biblioteku. Pretraživanje trgovina namještajem uvjerilo nas je da je to nemogući zadatak. Naime, polica za knjige jedva da ima, a ono što se nudi je ispod svake kritike u pogledu kvalitete, funkcionalnosti i estetike. O izboru dezena i dimenzija da se i ne govori. Privukao nas je sadržaj izvrsne web stranice, pa smo na osnovu tog dojma odmah stupili u kontakt. Cijeli proces izrade polica od preliminarnog projekta, izmjere, izbora dekora i izrade konačnog projekta obavili smo u suradnji s gospodinom Mariom na obostrano zadovoljstvo. Treba posebno istaći striktno pridržavanje dogovorenih rokova, točnu (u minutu) i vrlo profesionalnu dopremu. Također treba posebno istaknuti isto tako točan dolazak montera, kao i vrlo stručno i precizno obavljanje montaže biblioteke. Kvaliteta materijala, izrade i montaže je iznad svakog očekivanja. Također treba istaknuti izuzetno ugodan kontakt kako s gospodinom Mariom, tako i s dostavljačima i monterima. Na kraju, svakako se mora istaknuti i realna cijena u omjeru uloženo/dobiveno. Nakon izvrsnog iskustva s bibliotekom, odlučili smo da kod kod tvrtke "Ormario" naručimo izradu još nekih dijelova sobnog namještaja. Sve u svemu snažno preporučujemo tvrtku "Ormario" svima koji imaju visoke zahtjeve estetike i kvalitete namještaja.
Mladenka i Saša Blagus

...u današnje vrijeme sve je manje pohvala i zahvala čak i onda kada imamo valjani razlog... Zadovoljana i sretna, imam potrebu podijeliti svoje iskustvo i pohvaliti Ormario, tj. gosp Maria ( čovjek je toliko srdačan i ugodan a opet ulijeva svojim iskustvom povjerenje da zna što radi tako da smo brzo s Vi prešli na Ti ).......sasvim slučajno, tragajući za idejom kako od malog stana napraviti vilu, surfajući po netu, dođoh i do Mariove stranice s kliznim stijenama koje sam tražila. Malo po malo, uputila upit mailom i dobila vrlo opširne odgovore, slike na kojima sam mogla koliko-toliko predočiti si to što "kao" tražim....hahhahah, kažem "kao" jer u stvari sama nisam znala što želim kako nisam imala percepciju te stijene... I baš to želim naglasiti - kako sam bila neodlučna, čas sam tražila jedno, čas drugo, mijenjala planove, dimenzije, materijale, a sve iz straha i neznanja kako bi to moglo izgledati u mom malom prostoru hahahh... ali, zato je tu nastupio Mario.....poslao mi je čudo slika, čudo izračuna i naprosto me ohrabrio da napravim to što sam napravila-ne da mi nije žao - dapače, sretna sam i zahvalna što je sve tako ispalo.... čovjek zna svoj posao, ima viziju kako će sve zajedno u konačnici izgledati i pronalazi najbolje ( ujedno i najjeftinije-ako vam je bitno) rješenje da vam ugodi kao kupcu... posao smo sklopili... rok je bio dogovoren tri tjedna, ali ja, "žensko ko žensko", nestrpljiva, dobila sam kliznu stijenu prije dogovorenog roka što me dodatno razveselilo........i još nešto, što nije nebitno.....na montaži, Mario je bio prisutan cijelo vrijeme i nadgledao radove, sugerirao i ispravljao na licu mjesta eventualne probleme ( zidovi u starijim stanovima i nisu baš posve ravni hahhahahh ) a sve to u jednom ležernom i opuštenom tonu tako da čovjek nema osjećaj da ima nekakve radove kod kuće... za majstore bilo koje vrste posla kruže određene priče... Do sada nisam imala problema ni sa jednim ako ih se prihvati takve kakvi jesu. Ali ....ove želim posebno pohvaliti jer mi je bilo lijepo i ugodno raditi s njima i svakom bih ih preporučila. Lijep pozdrav i još puno dobrih poslova.
Snježana Kovačević

Svi se sjećamo majstora s kojima nismo bili zadovoljni, jedva smo čekali da nestanu iz stana, a nakon "obavljenog" posla vraćali su nam se u misli i prečesto. Naravno, to iskustvo smo svima ispričali, a manje sretnim prijateljima i nekoliko puta. Dobra iskustva naprotiv - brzo zaboravimo, a trebali bismo ih zapamtiti i svima prepričavati. Zato i pišem ovaj mali osvrt, jer sam uistinu zadovoljna ormarom koji je u punoj funkciji, natrpan stvarima, a postavljen je prije samo 3 dana. Svako toliko odem do ormara, otvorim ga (kao trebam nešto) i guštam si kako sve to dobro izgleda, praktično je i najvažnije: nema odurnih kutija složenih po zaboravljenim zakutcima. Sve je počelo na internetu (čega nema na internetu i ne postoji u mom vremenski ograničenom svijetu) : stranica dobra, slike gledljive, postoje i primjeri sa cijenama. Ne budi lijena, zaletim se do salona sa gotovom idejom, mjerama, dizajnom i nacrtom (u glavi). Gospodin Mario je strpljivo saslušao bujicu riječi kojom sam navalila na njega, uspio zadržati smirenost duha i predložiti koncept ormara koji me je ostavio bez teksta. Upravo iskustvo, ideje i savjeti g. Maria su ono što nisam dobila na drugim mjestima koja sam obišla u potrazi za savršenim ormarom. Nadalje je sve teklo glatko: mjerenje na licu mjesta, završni nacrti i plaćanje (e-mailom i internet bankarstvom). Ormar je bio spreman za montažu u dogovoreno vrijeme, čak sam i tražila odgodu montaže jer nas je gripa shrvala. Dvojica su dostavila ormar ujutro. Nakon njih stigao je i monter i u 5 i pol sati neprekidnog rada složio ormar. Preciznost i smirenost koju je taj čovjek pokazao pri radu rijetko se može vidjeti. Moram spomenuti uvjete koje smo mu pružili : dijete od 2,5 godina je neprekidno hodalo oko stričeka, provjeravalo alat, ispitivalo "što je to" i guralo glavu gdje možda i nije trebalo. Za kraj: svi smo vrlo zadovoljni ormarom i montažom, cijena je prihvatljiva (nije jeftino, ali to i nije najvažnije, očekujem da se ormar neće micati s mjesta dok sam god u stanu), a dogovori ispoštovani. Toliko mi se moj novi ormar sviđa da već planiram jedan za spavaću sobu :-)
Preporučujem!
Andrijana Podhraški